2011年1月24日星期一
Chou aigre et pratique d��tails _ di��te cokeon-set chats �� la sp��culation sur le march�� boursier
Classification: vegetable flower fruit clocks, shanzhen cuisine and the function: Sichuan cuisine home-style recipes private dishes taste: acDesk Help Software Trackingid spicy hot and sour cabbage of making materials: ingredient: cabbage one-fourth tree (about 400g) spices: dry ginger 1 bulk (about 30g), dry red pepper 8 only, prickly 1 small to (about 30 grain), fragrant vinegar 2 spoon, health pumping 2 teaspoon, white granulated sugar 1 spoon (15G), chickenwells fargo home equity loans fine 1 teaspoon (5G), salt 1 teaspoon (5G), oil 1 spoon (15ml) teaches you hot and sour cabbage how do, how do hot and sour cabbage only delicious practices: 1, and dry ginger scraping skin cut silk, cabbage outside side of old leaves stripping to without. Caiye transparence dans le pot d'eau bouillante. Lors de la cuisson 1 ou 2 minutes �� trois matures. ��limiHelp Desk Tracking Softwarener l'eau de drain. Coup�� 2 cm, bandes 5 cm de long. 2, vinaigre, soja, sel, sucre granul�� de blanc, de poulet dans un petit bol plein m��lange des sauces.��Et chou chinois dans un m��lange de conteneur l��g��rement plus grand, swing en paquet sauce au chou, mettre le gingembre. 3, chauff��e au feu po��le, en huile de refroidissement, s��ch��es de poivrons rouges et poivre dans le pot, r��duire la chaleur frit lentement jusqu'au piment jaune de zoom. Feu de poivre noir avant. Huile spray directement sur le disque dans le jeu sur un chou, mis en place.
订阅:
博文评论 (Atom)
没有评论:
发表评论